Дуже смачно, швидко і багато вітамінів.
Дуже яскравий і незвичайний салат. Його фішка в заправці. Відмінно підійде для тих хто на дієті. Адже тут так багато овочів.
Інгредієнти:
- морква — 3шт.
- листя салату
- болгарський перець — 1шт.
- кукурудза консервована -1 банка
- апельсин — 1шт.
- гірчиця — 2 ч. л.
- яблучний оцет — 1 ч. л.
- рослинна олія — 3 ст. л.
- сіль, перець.
- бальзамічний оцет — за бажанням
- горіхи або насіння — за бажанням.
Приготування:
- Почнемо з моркви. Її треба нашаткувати. Можна зробити на шатківниці для моркви по-корейськи. Можна звичайно тонко порізати і ножем.
- Далі подрібнюємо салат, ножем або рвемо руками.
- Болгарський перець нарізаємо тоненькими смужками.
- Додаємо консервовану кукурудзу, це за бажанням.
- Далі вичавлюємо сік одного апельсина.
- Додаємо туди гірчицю середньо-гостру
- Яблучний оцет, радимо брати яблучний, він не такий різкий, як кухонний. Перемішуємо.
- Далі додаємо олію.
- Не забуваємо поперчити і посолити за смаком.
- Виливаємо в овочі перемішуємо.
- Можна прикрасити бальзамічним оцтом і посипати горіхами (можна замінити на гарбузове або насіння соняшника).