По цьому рецепту огірки готуються дуже просто, а виходять з цікавим і незвичайним смаком. Вони відмінно доповнять будь-яке повсякденне меню. Чудово поєднуються з будь-якими продуктами, а ще їх можна подавати з шашликом. Ця смачна і ніжна закуска підкорить вас своїм смаком і ви полюбите її з першого шматочка.
Необхідні продукти:
- 500 грамів огірків
- 1 морква
- зелена цибуля
- 5 зубчиків часнику
- 50 мл рослинної олії
- 1 столова ложка паприки
- 1 столова ложка оцту 9%
- 2 столові ложки соєвого соусу
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
- У огірків відрізаємо хвостики. Розрізаємо огірок навпіл, а потім кожну половинку уздовж. А потім нарізаємо його соломкою і перекладаємо в миску.
- Зелену цибулю нарізаємо тонкими смужками і додаємо до цибулі.
- Очищену моркву натираємо на тертці для корейської моркви. Додаємо до інших овочів.
- Очищений часник нарізаємо дрібними шматочками. Перекладаємо в салатник.
- Нагріваємо олію і додаємо в неї паприку, добре перемішуємо й одразу ж вливаємо в салат. Швидко і ретельно все перемішуємо, потім вливаємо оцет і соєвий соус. При необхідності додаємо сіль і перець за смаком.
- Салат накриваємо плівкою і залишаємо в такому вигляді мінімум на 2 години. А потім подаємо до столу.