Яскраво, соковито і дуже смачно!
Всі хто перший раз пробував цю м’ясну закуску, не могли зрозуміти, як у грудку додали начинку. Все виходить дуже ніжно, соковито і готувати можна в духовці або на сковороді. Читайте і повторюйте на здоров’я.
Інгредієнти
- філе куряче 4 шт.
- сіль, чорний перець, часник сухий
- помідори 2 шт.
- сир 100 грамів
- яйця 1-2 шт.
- сухарі + кунжут
- рослинна олія 2 ст. лож.
Приготування
Кожен шматочок м’яса надрізаємо, щоб відкрився, як книжка. Добре відбиваємо через плівку, до товщини 2-3 мм, Що б закуска і на вигляд була апетитна, з відбитого шматка м’яса вирізаємо круг.
Чергуємо шматочки сиру і шматочки помідора (посипаємо сіллю, перцем і сухим часником), викладаємо на відбивну (зверху теж трохи спецій).
Формуємо і паніруємо грудку, на вигляд виходить м’ясний чебурек. Для панірування, спочатку яйце з сіллю, потім суміш сухарів і кунжуту. Останній штрих, трохи рослинної олії зверху.
Запікаємо в розігрітій духовці (лист застеляємо пергаментом) при температурі 200 градусів, за часом хвилин 15.