Яблучні трубочки: хрумтять і з’їдаються по 100 штук

Незрівнянно смачні яблучні трубочки припадуть до смаку навіть витонченим гурманам. Хрумтять, солодкі і з’їдаються штук по сто за один раз!

Простий рецепт запечених трубочок з карамельно-яблучною начинкою дійсно ідеальний десерт до чаю. Ось тільки розлітаються вони в момент, варто готувати побільше.

Інгредієнти прості. 4 яблука (як мінімум), цукор, кориця, вершкове масло, кефір, цукрова пудра, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль, борошно і яйце. Насамперед готується начинка.

Прямо на сковороді змішуються з цукром терті яблука. І тушкуються, хвилин 25, поки не випарується зайва рідина. Потім потрібно додати кориці, перемішати, остудити.

Тісто замішуємо відразу у великій мисці. Борошно вводиться поступово, щоб не було грудок. Від готового вже продукту відділяється грам 40 (всього вийде близько 40 шматочків) і скочується кулька. Її потрібно розкачати качалкою, викласти на неї начинку, скрутити трубочку. І в духовку!

Випікаємо не більше 30 хвилин при 180 градусах. Рецепт – пальчики оближеш!

Поділись


Новини партнерів