Заморожений банан на паличці, та ще й в шоколаді любить вся сім’я: рецепт

Наближається літо, а в жарку погоду і дорослі, і малята дуже люблять їсти морозиво. Ці ласощі, що освіжають можна приготувати в домашніх умовах, причому без особливих зусиль і тимчасових витрат.

Минулого літа я зробила морозиво з бананів і шоколаду. Результат вийшов просто приголомшливим. Тепер мої домочадці з нетерпінням чекають цих ласощів.

Необхідні продукти

Щоб приготувати морозиво «банани на паличці», будуть потрібні наступні компоненти:

  • Столова ложка шоколадних крапель.
  • Половина склянки кокосового масла.
  • Чотири стиглих банани.
  • Вісім дерев’яних паличок для морозива.
  • Півтора склянки кондитерського посипання.
  • Збиті вершки (продукт використовується для прикраси десертра).
  • Вишня мараскино в кількості 8 штук.

Рецепт морозива

Металевий лист треба застелити шаром пергаментного паперу. Банани очищають.

Відрізають кінчики плодів. Кожен фрукт ділять поперек на дві половинки.

У кожну з них вставляють дерев’яну паличку для ескімо.

Банани поміщають на поверхню металевого листа. Ставлять в морозильну камеру на дві години. Фрукти повинні застигнути.

Для приготування глазурі шоколад змішують з маслом кокоса в невеликій мисці. Компоненти підігрівають в мікрохвильовій печі, з інтервалами в 30 секунд, час від часу помішуючи, до появи маси з однорідною текстурою.

Кондитерське посипання поміщають в окрему тарілку. Банани дістають з морозильної камери. Опускають кожен фрукт в шоколадну глазур.

А потім покривають шаром кондитерського посипання.

Знову поміщають банани на деко. Ставлять десерт в морозильну камеру на п’ятнадцять хвилин. Шоколад повинен стати твердим.

Морозиво прикрашають збитими вершками і вишнею мараскино.

Наступного літа я обов’язково приготую цей простий, але неймовірно смачний десерт. На відміну від покупних солодощів, до його складу входять натуральні компоненти. Морозиво не містить консервантів і штучних добавок. Тому я не турбуюся про здоров’я своїх близьких.

Поділись


Новини партнерів