Досвідчений кухар поділився абсолютно новим способом приготування курки. Виходить соковито і дуже ситно!
Потрібно взяти 800 грамів курячого філе, пару цибулин, пару яєць. Половину склянки борошна і пару зубчиків часнику для смаку. Сіль, перець та інші спеції як завжди, за смаком.
Цибуля подрібнюється в блендері разом з часником.
Туди ж додаються два яйця і знову перемішуємо. М’ясо нарізають невеликими шматочками, але не тонко. Його потрібно несильно відбити.
Солимо, додаємо спеції.
Підготовлену курку обвалюють в борошні, а потім в цибульному клярі. Обсмажуємо на невеликому вогні в рослинній олії.
В принципі, ось все і готово. При такому рецепті весь сік залишається всередині, а зверху курочка виходить хрусткою і засмаженою.