Готуємо курку новим способом: весь сік залишається всередині

Готуємо курку новим способом: весь сік залишається всередині

Досвідчений кухар поділився абсолютно новим способом приготування курки. Виходить соковито і дуже ситно!

Готуємо курку новим способом: весь сік залишається всередині

Потрібно взяти 800 грамів курячого філе, пару цибулин, пару яєць. Половину склянки борошна і пару зубчиків часнику для смаку. Сіль, перець та інші спеції як завжди, за смаком.

Цибуля подрібнюється в блендері разом з часником.

Готуємо курку новим способом: весь сік залишається всередині

Туди ж додаються два яйця і знову перемішуємо. М’ясо нарізають невеликими шматочками, але не тонко. Його потрібно несильно відбити.

Готуємо курку новим способом: весь сік залишається всередині

Солимо, додаємо спеції.

Підготовлену курку обвалюють в борошні, а потім в цибульному клярі. Обсмажуємо на невеликому вогні в рослинній олії.

В принципі, ось все і готово. При такому рецепті весь сік залишається всередині, а зверху курочка виходить хрусткою і засмаженою.

Поділись


Новини партнерів