Приготувати такий десерт можна навіть на святковий стіл!
Торт на основі печива, але виходить так, як ніби ви його випікали власноруч. Крем для торта можна приготувати не тільки заварний, але і будь-який інший.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- печиво — 500 г;
- банани — 3 шт;
- ківі — 5 шт;
- молоко — 200 мл
Для крему необхідно:
- цукор — 150 г;
- молоко — 500 мл;
- яйця — 2 шт;
- борошно — 3 ст. л;
- масло вершкове — 200 г.
Для глазурі:
- вершки жирні — 30 мл;
- шоколад темний — 50 г.
Процес приготування:
- Змішуємо всі інгредієнти, крім вершкового масла і варимо на невеликому вогні заварний крем, постійно перемішуючи до густого стану. Остуджуємо.
- Вершкове масло потрібно заздалегідь вийняти з холодильника і розм’якшити. Збиваємо масло і порційно вводимо у крем, збиваючи до однорідності і пишності.
- Фрукти ріжемо кружальцями.
- Форму для торта накриваємо плівкою.
- Печиво вмочаємо в молоко і викладаємо перший шар. На нього крем і шар бананів і ківі.
- Знову шар печива, крему і фрукти.
- Чергуючи шари, формуємо весь торт, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин.
- Виймаємо торт з форми, покриваємо глазур’ю і ставимо в холодильник на 30 — 40 хвилин.
Порада : темний шоколад ви можете замінити будь-яким іншим, печиво також беріть по своєму смаку.