Гриби з часником по-португальськи. Привезла рецепт з батьківщини смачної страви

Варто відзначити, що печериці відмінно поєднуються з орегано, зеленню і мускатними горішками. У цьому на власному досвіді я переконалася після того, як мені пощастило скуштувати в Португалії цю страву. Повернувшись, я зробила цю страву у себе вдома. Інформація про те, як смачно приготувати гриби, міститься в даній статті.

Перелік продуктів

У складі цієї страви повинні бути такі інгредієнти:

  • Часник. Ви можете обмежитися трьома зубчиками.
  • Гриби (500 г). Найкраще використовувати печериці.
  • Петрушка.
  • Сушений орегано. Цього інгредієнта вам знадобиться дві маленькі ложки.
  • Трохи вершкового масла для обсмажування.
  • Мускатний горіх (половина чайної ложки).
  • Сіль (на смак).

Приготування

Цю страву роблять в кілька етапів. Спочатку потрібно підготувати часник і шампіньйони. Ці продукти і тонко нарізають на обробній дошці. Далі в сковорідку потрібно покласти трохи вершкового масла і поставити посудину на слабкий вогонь.

Коли масло розтопиться, в сковороду насипають тонко нарізані часникові зубчики. Тепер необхідно цей продукт злегка обсмажити.

Коли він змінить колір, в сковорідку до нього можна додавати нарізані печериці і обсмажувати все двадцять хвилин.

Після закінчення цього часу залишається це все посолити, заправити петрушкою, додати дві маленькі ложки сушеного орегано і половину чайної ложки мускатних горішків.

Поділись


Новини партнерів