Варто відзначити, що печериці відмінно поєднуються з орегано, зеленню і мускатними горішками. У цьому на власному досвіді я переконалася після того, як мені пощастило скуштувати в Португалії цю страву. Повернувшись, я зробила цю страву у себе вдома. Інформація про те, як смачно приготувати гриби, міститься в даній статті.
Перелік продуктів
У складі цієї страви повинні бути такі інгредієнти:
- Часник. Ви можете обмежитися трьома зубчиками.
- Гриби (500 г). Найкраще використовувати печериці.
- Петрушка.
- Сушений орегано. Цього інгредієнта вам знадобиться дві маленькі ложки.
- Трохи вершкового масла для обсмажування.
- Мускатний горіх (половина чайної ложки).
- Сіль (на смак).
Приготування
Цю страву роблять в кілька етапів. Спочатку потрібно підготувати часник і шампіньйони. Ці продукти і тонко нарізають на обробній дошці. Далі в сковорідку потрібно покласти трохи вершкового масла і поставити посудину на слабкий вогонь.
Коли масло розтопиться, в сковороду насипають тонко нарізані часникові зубчики. Тепер необхідно цей продукт злегка обсмажити.
Коли він змінить колір, в сковорідку до нього можна додавати нарізані печериці і обсмажувати все двадцять хвилин.
Після закінчення цього часу залишається це все посолити, заправити петрушкою, додати дві маленькі ложки сушеного орегано і половину чайної ложки мускатних горішків.