Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного салату, який сподобається багатьом.
Він настільки апетитний, що хочеться ще і ще. Ним ви можете з легкістю урізноманітнити свій як буденний стіл, так і святковий. Виступить він відмінним аналогом всіма улюбленого Олів’є. Вам і вашим гостям сподобається, без сумнівів.
Потрібні інгредієнти:
- 150 г буженини
- 1 маринований огірок
- 1 картопля
- 1 цибуля
- 2 столові ложки олії для смаження
- 5-6 печериць
- 2 столові ложки майонезу
- сіль і спеції за смаком
Починаємо процес:
- В першу чергу нарізаємо тонкою соломкою мариновані огірки. Потім відправляємо їх в салатник.
- Попередньо відварену картоплю теж ріжемо соломкою і перекладаємо слідом.
- Такою ж формою ріжемо буженину і теж відправляємо в салатник.
- Після чого очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Гриби ріжемо пластинками. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і відправляємо в неї підготовлені інгредієнти обсмажуватися 5 хвилин. При цьому їх потрібно періодично помішувати.
- Потім обсмажені та охолоджені овочі теж відправляємо в салатник. Солимо і приправляємо спеціями.
- Заправляємо все майонезом. Добре перемішуємо і подаємо до столу.
Приємного апетиту!