Така страва сподобається вам навіть більше, ніж котлети.
Це простий і смачний рецепт страви з курячого фаршу. Її ще можна назвати м’ясним хлібом. Зрештою це неймовірно соковита, запашна страва з курки зі збалансованими нотками томатів і базиліку. Час на активне приготування — 10 хвилин. Це набагато менше, ніж витрачається на смаження котлет. Страва з курячого фаршу виходить корисною, тому що запікається у духовці.
Інгредієнти:
- курячий фарш (50 % куряче філе, 50 % — стегна) — 1 кг;
- цибуля — 1 шт. (150 г);
- часник — 2 зубчики;
- манна крупа — 4 ст. л.;
- молоко — 150 мл;
- кетчуп — 4 ст. л.;
- яйце — 1 шт.;
- базилік — ¼ ч. л.;
- вустерський соус — 2 ст. л. (якщо є);
- сіль — за смаком;
- чорний перець — за смаком.
Приготування:
- Цибулю дрібно порубати, часник подрібнити.
- Додати курячий фарш, цибулю, часник, манну крупу, молоко, 3 ст. л. кетчупу (1 ст. л. залишити), яйце, базилік, сіль, перець, вустерський соус (якщо є).
- Все добре перемішати і залишити у холодильнику на 30 хвилин, щоб манна крупа набухла.
- Перекласти у форму для запікання або викласти на фольгу і сформувати рулет.
- Запікати за температури у 190 градусів 40 хвилин, готовність перевірити зубочисткою, сік має бути абсолютно прозорим. Змастити верх рулету 1 ст. л. кетчупу, відправити його запікатися за температури у 200-220 градусів ще на 5 хвилин.