Цей десерт не тільки дуже смачний, але ще й корисний.
Від такого смачного десерту ніхто не відмовиться, адже у ньому так багато корисних компонентів, інформує Ukr.Media
Інгредієнти
- волоські горіхи — 1 склянка;
- курага — 0,5 склянки;
- чорнослив — 0,5 склянки;
- родзинки — 0,5 склянки;
- борошно — 1 склянка;
- яйця курячі — 3 шт.;
- цукровий пісок — 1 склянка;
- маргарин — 100 г;
- сода гашена — 0,5 ч. л.;
- сік половини лимона;
- мед — 2 ст. л.
Приготування
- Чорнослив і курагу ріжемо на дрібні шматочки. Родзинки промиваємо і висушуємо. Волоські горіхи рубаємо ножем.
- Розбиваємо у миску яйця, додаємо цукор. Перемішуємо їх віночком (не міксером!) до однорідного стану. Поступово додаємо борошно, перемішуємо віночком. Додаємо соду, гашену оцтом, у тісто.
- Виливаємо у тісто розтоплений маргарин. Додаємо лимонний сік і рідкий мед. Тепер додаємо порубані сухофрукти та горіхи. Усе перемішуємо.
- Переливаємо тісто у форму, змащену маслом. Запікаємо у духовці за температури у 150-160 градусів до утворення скоринки, близько 35 хвилин.
Смачного!