Дивовижна випічка без цукру і борошна.
Складові:
- яблука — 2 штуки
- вівсяні пластівці — 150 грамів
- сир — 100 грам
- мед — 50 грам
- яйця — 3 штуки
- кефір — 50 мл
- розпушувач — 1 ч.л.
- кориця — 0,5 ч.л.
- рослинна олія
Приготування:
Подрібнюємо блендером вівсяні пластівці до стану борошна.
Додаємо розпушувач і перемішуємо.
Сир розминаємо виделкою, додаємо мед з кефіром, збиваємо блендером до однорідності.
Додаємо яйця, корицю і перемішуємо вінчиком. Потім додаємо вівсяне борошно з розпушувачем, знову перемішуємо.
Очищені яблука нарізаємо невеликими шматочками.
Змащуємо форму рослинною олією, на дно кладемо шматочок пергаменту.
Яблука викладаємо на дно, зверху викладаємо тісто.
Струшуємо легенько форму, щоб тісто рівномірно розподілилося.
Випікаємо при 180 С протягом 30-35 хвилин.
Смачного!