Сезон кабачків зараз якраз в розпалі, а це означає, що саме час готувати смачні закуски з вітамінного овоча. Тому, сьогодні ми розповімо тобі, як замаринувати кабачки. Повір, ця закуска з’їдається просто в одну мить!
Складові:
- 500 гр молодих кабачків
- 1,5 ч. л. солі
- 70 г рослинної олії
- 2 ст. л. оцту
- 2 ст. л. меду
- 5-6 зубчиків часнику
- мелений чорний перець
- свіжа зелень
Приготування:
Кабачки вимий і очисти від шкірки. Якщо кабачки молоді, то її можна залишити. Потім наріж овочі дуже тонкими кружечками або смужками. Найкраще скористатися овочечисткою, тоді скибочки будуть ідеально тонкими.
Залиш їх ненадовго для того, щоб стекла зайва вода. А тим часом приготуй маринад.
Видави часник, змішай його з соняшниковою олією і медом. Ретельно перемішай і додай оцет, перець і дрібно нарізану зелень. Ще раз перемішай. Ось маринад і готовий.
Тепер злий з кабачків воду, гарненько вичави їх руками, залий маринадом і ретельно перемішай.
Постав в холодильник на 2-3 години, а після цього сміло подавай до столу.
Ось така ніжна і смачна сезонна закуска з кабачків! Її можна подавати до будь-якого гарніру, вона поєднується з усіма стравами.
Вельми проста закуска, ніякої зайвої метушні, зате яка виходить смакота! Смачного!
Сезон кабачків потрібно використовувати по максимуму, ну не їсти ж весь час одне і те ж.