Склад м’ясного рулету підходить всім, хто дотримується правильного харчування.
Цей рецепт не змусить вас довго возитися на кухні, а навпаки полегшить приготування обіду або вечері. До того ж, склад м’ясного рулету підходить всім, хто дотримується правильного харчування.
Інгредієнти:
- 1 лист лаваша
- 250 г нежирного яловичого фаршу
- 100 г моркви
- 120 г кабачків
- 100 г ріпчастої цибулі
- 50 г будь-якого сиру
- пару ложок сметани або вершків
- за смаком солі і перцю
- щіпка розмарину
Приготування:
Духовку розігріти до 180 °C. Дрібно нарізати цибулю і часник, моркву і кабачок дрібними квадратиками. Обсмажити цибулю з часником до м’якості і додати моркву і кабачок. Обсмажувати все приблизно 10 хвилин до напівготовності. Перекласти овочі в миску з фаршем, посолити поперчити, додати розмарин за бажанням. Вимісити фарш руками.
Розкласти лист лаваша і викласти фарш рівномірно, залишаючи місця по краях і в самому кінці. Посипати тертим сиром. Скласти краї і згорнути лаваш. Перекласти лаваш на деко або у вогнетривкий посуд. Змастити страву сметаною або вершками, присипати сиром. Запікати 25 хвилин до золотистої скоринки.
Приємного апетиту!