Закусочний рулет на свята і не тільки. Дуже красиво і смачно!

Пропонуємо вам приготувати дуже оригінальний закусочний рулет. Завдяки своїм компонентам цей рулет буде виглядати святково і яскраво на вашому столі. Така закуска обов’язково сподобається вашим рідним: як дорослим, так і дітям.

Для приготування закусочного рулету необхідно:

  • свіжа морква — 0,5 кг
  • яйця середнього розміру — 6 шт.
  • сир «Філадельфія» або будь-який інший вершковий сир — 350 г
  • пучок кропу
  • одна чайна ложка солі
  • мелений чорний перець — за смаком
  • вершкове масло — 10 г
  • олія — для смаження

Приготування закусочного рулету:

Моркву помити, почистити і натерти на тертці. Викласти в глибоку миску.

На сковороді розігріти олію і додати туди шматочок вершкового масла.

У розігріте масло викласти моркву і пасерувати її близько чверті години на середньому вогні під кришкою. Пасерувати потрібно до м’якості моркви. Потрібно час від часу її перемішувати, щоб вона не пригоріла.

Готову моркву перекласти в глибоку миску і дати їй трохи охолонути.

Яйця помити, розбити і відокремити білки від жовтків.

Жовтки викласти в миску з морквою і додати перець. Гарненько все перемішати.

У білки ж насипати чайну ложку солі і збити міксером до отримання стійкої піни.

У миску з морквою по одній ложці додавати білки і перемішувати виделкою. Повинна вийти повітряна і однорідна маса.

Деко застелити пергаментним папером. На нього викласти морквяну масу і акуратно її вирівняти по всьому листу.

Розігріти духовку до 180 ° С і поставити морквяну масу випікатися. Випікати необхідно близько 15 хвилин.

Дістати корж з духовки і залишити його на 10 хвилин, щоб він трохи охолов.

Кріп помити під проточною водою, обсушити рушником і дрібно порубати.

Вершковий сир перекласти в миску і зверху викласти кріп.

Після того, як морквяний торт охолоне, потрібно перевернути його на харчову плівку і зняти пергаментний папір.

Корж акуратно змащуємо підготовленою начинкою, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні.

Звертаємо за допомогою харчової плівки в рулет.

Готовий рулет загортаємо в ту ж саму харчову плівку і кладемо на пару годин в холодильник.

Після того, як рулет добре просочиться, дістаньте його з холодильника, покладіть в плоску красиву тарілку, розріжте порційними шайбочками і можна подавати до столу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів