Поєднання смаку м’яких млинців на молоці, ніжного вершкового сиру і слабосоленої червоної риби зацікавить багатьох і навряд чи залишить когось байдужим! Проста у виконанні ефектна закуска буде актуальною для будь-якого торжества. Роли з млинців буквально тануть у роті і розлітаються зі столу в першу чергу. Дуже радимо спробувати!
Складові (для 6 млинців):
- борошно 1/2 склянки;
- цукор 2 ч. ложки;
- сіль на кінчику ножа;
- молоко 300 мл;
- яйце 1 шт .;
- рослинна олія 0,5 ст. ложки + 1 ст. ложка.
Для начинки:
- вершковий сир ( наприклад Філадельфія) 200 грам;
- свіжий огірок 1-2 шт .;
- кріп невеликий пучок;
- філе слабосоленої червоної риби 200 грам.
Приготування:
Яйце, сіль і цукор розмішати вінчиком.
Всипати просіяне борошно, влити молоко, додати 0,5 ст. ложки рослинної олії і розмішати до однорідності.
Спекти млинці на розігрітій змащеній олією сковороді з двох сторін.
Готові млинці скласти стопкою на тарілку і остудити.
Огірок очистити від шкірки і нарізати уздовж соломкою товщиною 1 см.
Кріп дрібно нарубати.
Червону рибу нарізати довгими смужками шириною 1-1,5 см.
Тонким шаром змастити млинець вершковим сиром, не промащуючи до кінця млинця 3-4 см.
Посипати млинець кропом.
Викласти на млинець смужки риби і огірків.
Згорнути млинець рулетом, починаючи з змащеного сиром кінця.
При бажанні, згорнути роли з допомогою килимка для суші.
Готові роли охолодити протягом 20-40 хвилин.
Викласти млинцеві роли на тарілку і прикрасити свіжою зеленню.
Смачного!