Ніжні шматочки курячого м’яса загортаються в бекон, змащуються ароматним гірчично-медовим соусом і запікаються в духовці до золотистої скоринки. Завдяки нескладним маніпуляціям виходить дуже смачна, трохи пікантна закуска для свята, вечірки або вечері для компанії. Радимо спробувати!
Складові:
- куряче філе 500 грам;
- бекон (сирокопчений, нарізаний) 200 грам;
- соєвий соус 1 ст. ложка;
- мед рідкий 2 ст. ложки;
- гірчиця (готова, будь-яка за смаком) 1 ст. ложка;
- сік лимонний 1 ст. ложка.
Приготування:
Змішати в невеликій мисці соєвий соус, мед, лимонний сік і гірчицю.
Куряче філе нарізати скибочками завдовжки 10 см.
Кожен шматочок обернути беконом і викласти на деко.
Пензликом змастити скибочки соусом, відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 8-10 хвилин і запекти до золотистої скоринки, потім перевернути скибочки на іншу сторону, ще раз змастити соусом і запікати 5-7 хвилин.
Подавати з соусом або гарніром.
Смачного!