Перед вийманням коржів для рулетів iз духовки на столі слід розстелити вологий рушник — на нього перевернути деко й «витрусити» спечений бісквіт. Якщо пергамент прилип до коржа, треба обережно зняти його ножем. За допомогою вологого рушника згорнути ще гарячий бісквіт дуже просто.
Згорнутий бісквітний рулет може зберігатися до доби. Перемащувати його кремом можна в будь-який зручний час, після того, як він охолоне.
Крем для начинки можна обрати на свій смак — сирний, масляний, вершковий, шоколадний, фруктовий. Також бісквіт можна перемащувати джемом, варенням, згущеним молоком, халвою. Дуже смачні рулети виходять iз банановою начинкою. Непоганий варіант— чорнослив зi сметанним кремом.
Кремом намащуеться внутрішня поверхня розгорнутого рулету. По центру викладаеться начинка ягоди, фрукти, шоколад тощо.
Для соковитості бісквіт можна просочувати сиропом, а для аромату спробуйте додати цедру цитрусових, воніль, корицю.
Зверху рулет можна змастити залишками крему, полити розтопленим шоколадом, притрусити кокосовою стружкою, какао, цукровою пудрою тощо.