Гриби – дуже популярний продукт як у нас, так і за кордоном. Вони можуть бути основним інгредієнтом страви або тільки однією зі складових, але в будь-якому випадку надають страві особливого смаку і аромату. Найпростіше приготувати гриби, посмаживши їх.
Зазвичай ми обсмажуємо гриби з цибулею. Сьогодні пропонує вам посмажити гриби так, що вони стануть незабутньою стравою на будь-якому святі. Всього кілька маленьких хитрощів повністю перевернуть ваше уявлення про цю страву!
складові:
- Печериці 500 г
- Оливкова олія за смаком
- Біле сухе вино 2-3 ст. л.
- Часник 2-3 зуб.
- Сіль за смаком
приготування:
1. Наріжте гриби.
2. Розігрійте сковороду, вилийте на неї трохи оливкової олії.
3. На сковороду киньте роздавлений часник і почекайте хвилину, щоб він встиг віддати смак і аромат олії.
4. Потім додайте гриби і обсмажуйте їх до появи коричневого кольору.
5. Після додайте вино і смажте гриби, поки воно не випарується. Посоліть і подавайте до столу.
Щоб зробити цю страву більш святковою, можна вибрати печериці поменше і обсмажити їх цілими, не нарізаючи. Спробуйте приготувати гриби таким способом і діліться рецептом з друзями!