Кабачки з часником. Виходить справжній кулінарний шедевр!

Один з найпростіших і смачних варіантів приготування кабачків з часником.

Як смачно приготувати кабачки з часником? Читайте про це в рецепті – ми розповімо про один з найпростіших і смачних варіантів приготування кабачків з часником.

З кабачків можна готувати багато смачних страв. Часом, достатньо додати до цього овочу всього 1-2 продукти – і виходить справжній кулінарний шедевр: смачний гарнір, друга страва або закуска. Одне з найпопулярніших поєднань – кабачки з часником. Ми пропонуємо приготувати їх на закуску, замаринувавши кабачки з часником, олією та зеленню.

Після приготування ви отримаєте 4 порції

Час приготування: 20 хвилин

СКЛАДОВІ:

  • кабачки, 400-500г
  • рослинна олія, 60-70мл
  • часник, 3 зубчики
  • кріп, 1 пучок
  • оцет, 2 ст.л. (Винний білий)
  • мед, 1 ст.л.
  • перець
  • сіль

ЯК ПРИГОТУВАТИ КАБАЧКИ з часником:

Молоді кабачки з тонкою шкіркою промити, обсушити і нарізати за допомогою овочерізки на довгі тонкі скибочки, підсолити і залишити на 10хв.

Дрібно посікти кріп, часник пропустити через прес, з’єднати часник з медом, оцтом, перцем і маслом, перемішати.

Злити з кабачків сік, що виділився, всипати до них кріп і влити приготований маринад, перемішати і на 2 год прибрати кабачки з часником в холодильник для маринування.

За 2 год кабачки з часником добре кілька разів перемішати.

Подавати кабачки з часником до столу як холодну закуску.

Смачного!

Харчова цінність:

Калорії: 185 ккал.

Можна нарізати кабачки з часником для маринування за цим рецептом і іншими способами: соломкою, брусочками, тонкими кружальцями – вибирайте спосіб нарізки на свій смак.

Джерело

Поділись


Новини партнерів