Один з найпростіших і смачних варіантів приготування кабачків з часником.
Як смачно приготувати кабачки з часником? Читайте про це в рецепті – ми розповімо про один з найпростіших і смачних варіантів приготування кабачків з часником.
З кабачків можна готувати багато смачних страв. Часом, достатньо додати до цього овочу всього 1-2 продукти – і виходить справжній кулінарний шедевр: смачний гарнір, друга страва або закуска. Одне з найпопулярніших поєднань – кабачки з часником. Ми пропонуємо приготувати їх на закуску, замаринувавши кабачки з часником, олією та зеленню.
Після приготування ви отримаєте 4 порції
Час приготування: 20 хвилин
СКЛАДОВІ:
- кабачки, 400-500г
- рослинна олія, 60-70мл
- часник, 3 зубчики
- кріп, 1 пучок
- оцет, 2 ст.л. (Винний білий)
- мед, 1 ст.л.
- перець
- сіль
ЯК ПРИГОТУВАТИ КАБАЧКИ з часником:
Молоді кабачки з тонкою шкіркою промити, обсушити і нарізати за допомогою овочерізки на довгі тонкі скибочки, підсолити і залишити на 10хв.
Дрібно посікти кріп, часник пропустити через прес, з’єднати часник з медом, оцтом, перцем і маслом, перемішати.
Злити з кабачків сік, що виділився, всипати до них кріп і влити приготований маринад, перемішати і на 2 год прибрати кабачки з часником в холодильник для маринування.
За 2 год кабачки з часником добре кілька разів перемішати.
Подавати кабачки з часником до столу як холодну закуску.
Смачного!
Харчова цінність:
Калорії: 185 ккал.
Можна нарізати кабачки з часником для маринування за цим рецептом і іншими способами: соломкою, брусочками, тонкими кружальцями – вибирайте спосіб нарізки на свій смак.