Існує величезна кількість варіантів приготування як тіста для піци, так і начинки. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати неймовірно смачну піцу з оригінальною начинкою, смак якої може звести з розуму …
СКЛАДОВІ:
● Борошно – 500 г
● Вода – ½-1 склянки
● Масло вершкове – 100 г
● Сіль – 1 щіпка
● Цукор – 1 щіпка
● Помідори – 4 шт.
● Баклажани – 2 шт.
● Перець болгарський – 1 шт.
● Цукіні – 2 шт.
● Сир – 300 г
● Сметана – 200 г
● Олія – 1 ст. л.
● Асафетида – 1 ч. Л.
● Куркума – 1 ч. Л.
● Прованські трави – 3 ст. л.
Приготування:
Підготуйте інгредієнти.
Розкачайте тісто і поставте в духовку на 15-20 хвилин.
Приготування соусу. Можна приготувати заздалегідь, але важливо, щоб до моменту заливання він був гарячим, тобто потім його потрібно буде нагріти. Змішайте інгредієнти (200 г сметани, 1 ст. л. Рослинної олії, 1 ч. л. Асафетиди, 1 ч. л. Куркуми, 3 ст. л. Ложки суміші «прованських трав») і варіть 2-3 хвилини.
Обсмажте кабачки.
Обсмажте баклажани на олії до золотистої скоринки.
Дістаньте з духовки основу і змастіть соусом. Зверху викладіть кабачки і баклажани.
Зверху посипте болгарським перцем.
Полийте соусом і поставте в духовку на 5-7 хвилин.
Дістаньте з духовки і викладіть зверху помідори.
Полийте соусом.
Посипте сиром.
Запікайте кілька хвилин в духовці.
Смачного!