Зараз уже нікого не здивуєш відбивними, але спробуйте приготувати курячу грудку за цим рецептом. Щось нове по-перше, а по-друге дуже соковито, ніжно і смачно. Часу і сил потрібно мінімум, а результат відмінний. Ця страва не дивлячись на свою простоту і доступність продуктів підійде до будь-якого столу.
Продукти:
- куряча грудинка – 500 гр.;
- сир – 150 гр.;
- яйця – 2 шт.;
- майонез – 3 столові ложки;
- борошно – 3 столові ложки;
- кріп, сіль, перець, олія для смаження.
Як приготувати курячі відбивні з сиром:
- Курячі грудки розрізати на порційні шматочки. Відбити, посолити і поперчити. Залишити трохи настоятися.
- Окремо в тарілці змішуємо яйця, майонез, борошно, зелень. Додаємо трохи солі і перцю.
- Сир натираємо на тертці.
- На кожен шматочок відбитого м’яса, за допомогою ложки накладаємо нашу яєчну суміш.
- Викладаємо на розпечену сковороду яєчним соусом до низу. Зверху викладаємо сир.
- Потім акуратно ложкою заливаємо відбивну соусом.
- Обсмажуємо з двох сторін до готовності.
- Подаємо з улюбленим гарніром.