Печінкові котлети з манкою і морквою. Таких смачних я ще не готувала!

Складові:

  • Куряча печінка 500 г
  • Манна крупа – 6-7 ст. ложок
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Сода харчова – на кінчику ножа
  • Перець – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Борошно
  • Рослинна олія

Приготування :

  1. Промиваємо печінку і обсушуємо. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємоусе на рослинній олії.
  2. Перемелюємо на м’ясорубці печінку разом з морквою і цибулею (без масла), додаємо роздавлений часник.
  3. Додаємо до фаршу соду, спеції, сіль, часник, манну крупу. Перемішуємо фарш і даємо настоятися 40-50 хвилин.
  4. Обсмажуємо котлети, як оладки на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору з двох сторін.
  5. Подаємо з улюбленим гарніром.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів