Продукти:
- Мясо
- Часник
- Гірчиця французька
- Сіль
- Чилі-перчик
Як приготувати м’ясо для бутербродів:
- Гірчицю з гірчичним зернами, змішуємо з розмеленим перцем чилі, роздавленим часником та сіллю.
- Обмащуємо сумішшю м’ясо, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник на 4 години.
- З паперу для випічки вирізаємо два шматки, так щоб м’ясо можна було покласти в середину, а кінці паперу зібрати зверху вузликом.
- Беремо один лист, розстеляємо його прямо в мийці і нам потрібно намочити його (для того щоб папір тримав форму). Кладемо по центру м’ясо, збираємо кінці і стискаємо або зав’язуємо.
- Те ж саме робимо з другим листом, кладемо на нього вже упаковане м’ясо, і знову з’єднуємо кінці нагорі разом.
- Потім кладемо згорток в вогнетривку форму і накриваємо кришкою.
- Ставимо в духовку при 200 градусах на 1 годину.