Це золотиста і ароматна смакота, яка ще до подачі на стіл привертає увагу кожного. Ми пропонуємо вам простий рецепт, який виручить в будь-якій ситуації.
Коли мова йде про традиційну їжу, люди уявляють собі різдвяну вечерю із запеченою індичкою, пюре і підливою. Але як тільки запах цієї страви наповнює кухню, ніхто не буде сперечатися, що ця проста смакота зможе змагатися з традиційними шедеврами.
Складові:
- картопля – 400 г
- курка – 200 г
- топлене масло – 125 г
- цибуля – 125 г
- твердий сир – 230 г
- сметана – 450 мл
- чорний перець (мелений) за смаком
- сіль за смаком
Приготування:
- Візьміть форму для запікання і викладіть в неї натерту картоплю.
- Додайте сіль і перець за смаком.
- В окремій ємності змішайте нарізану відварну курку, сметану, топлене масло і нарізану кубиками цибулю.
- Покрийте картоплю приготовленою масою.
- Посипте все тертим сиром.
- Відправте в духовку, розігріту до температури 175 градусів, на 45 хвилин.
Очікування готової страви, яка супроводжується неймовірним ароматом, мабуть, найскладніший момент. Золотава скоринка і внутрішнє кипіння – ознака того, що наша страва готова. Ви не пошкодуєте про те, що витратили свій час, адже це така смакота.