Дуже смачне м’ясо на вечерю. Пальчики оближеш

Складові:

  • картопля – 12 штук,
  • молоко – 1 стакан,
  • вершкове масло – 2,5 ст.л.,
  • масло, сіль.

начинка:

  • м’ясо – 800 г,
  • цибуля – 4 головки,
  • 1/3 ст. рослинної олії.
  • сіль, перець, лавровий лист.

приготування:

Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді, гарячою перепускаємо її через м’ясорубку, додаємо гаряче молоко, масло і трохи солі.

Для начинки: нарізаємо яловичину дрібними шматочками, обсмажуємо у власному соці, потім додаємо олію, перчимо і солимо, тушкуємо близько години, додаємо воду. Окремо пасеруємо цибулю і додаємо в тушковане м’ясо. Додаємо запашний перець горошком, лавровий лист і тушкуємо ще півгодини. Змащуємо деко рослинною олією і тонким шаром розгортаємо на ньому картопляне тісто. Викладаємо гіркою готове тушковане м’ясо, зверху кладемо картоплю яка залишилася. Обмащуємо все яйцем і запікаємо близько години в духовці.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів