Оригінальні запрошення на весілля: ідеї для натхнення

Настав той важливий момент, коли ви точно зрозуміли, що хочете все життя йти в одному напрямку, розділяючи одне серце на двох. І ось тепер прийшла пора повідомити рідним і близьким про ваше рішення стати сім’єю. Але як це зробити красиво і яскраво? Тут-то вам і прийдуть на допомогу незвичайні запрошення на весілля.

Якщо стандартні запрошення на весілля в недалекому майбутньому після свята можуть відправитися в урну, то незвичайні напевно довго будуть дбайливо зберігатися в знак пам’яті про весільний день. У цій статті ми зібрали для вас креативні ідеї, які ви можете використати для того, щоб приємно здивувати гостей цікавими та оригінальними запрошеннями на весілля.

Запрошення – пазл

Абсолютно всі, незалежно від віку, люблять складати пазли. Скористайтеся цим і замовте запрошення у вигляді пазла на ваше свято. В якості зображення можна використати ваше фото, або звичайний малюнок з нареченим і нареченою. Обов’язково продумайте текст і не забудьте вказати місце, дату і час заходу.

Гральні карти

Продовжуючи тему улюблених розваг, пропонуємо звернути увагу на незвичайні запрошення на весілля у вигляді колоди карт. Такий варіант буде доречним для тематичного свята (гангстери, Чикаго, стиль Гетсбі).

Запрошення-презент

В акуратну коробочку покладіть не тільки запрошення-листівку, а й маленький подаруночок. Найкраще, якщо презент буде пов’язаний зі стилем свята. Наприклад, про вінтажне весілля розповість маленьке дзеркальце в зістареній рамці, про весілля в стилі “ретро” – пов’язка з пір’ям, а про ягідну тематику розкажуть смачні соковиті частування.

Шоколад

Складно знайти людину, яка не любить шоколад. Порадуйте близьких і друзів запрошенням з плиткою улюбленого шоколаду! Замість листівки в даному випадку краще використати упаковку-коробочку. Текст може бути написаний на кришці коробки або на окремо вкладеному аркуші.

Солодкий настрій

Крім шоколаду в якості оригінальних запрошень на весілля можна використати карамель на паличці у вигляді серця або губок, імбирні пряники. Місце, час і дату можна вказати безпосередньо на солодкому запрошенні або окремо роздрукувати на красиво оформленому папірці. Останнє, до речі, буде надійніше для забудькуватих гостей.

Фотокартка на пам’ять

Великою популярністю користуються запрошення з фото молодят. Як правило, це колажі. На кожному знімку молоді тримають в руках листки паперу, на яких і вказана вся необхідна гостям інформація.

Рукоділля

Вмієте вишивати або в’язати? Застосуйте свої навички для запрошення гостей на своє свято. Наприклад, для зимового весілля зв’яжіть міні-светри, а для літнього – використовуйте ніжні мережива, які можна прикріпити на листівку.

Магніти

Гарний магніт стане не тільки креативним запрошеннями на весілля, але і милою прикрасою на холодильник. Ви завжди можете замовити магніт-запрошення з дизайном, який буде вам до вподоби.

Карта

Якщо ви плануєте весілля за містом і турбуєтеся про те, що гості можуть заблукати –  покладіть в конверт не тільки запрошення на весілля, але і карту проїзду. Тут може бути як реальна або імпровізована карта, так і безпосередньо фото проїзду.

Запрошення-карта буде актуальним і на весіллі за мотивами традицій інших народів. А на запрошенні ви можете позначити країну, традиції якої взяли за основу свого торжества.

Кава

Аромат кави не залишає байдужим абсолютно нікого. Використовуйте ароматні зерна при виготовленні запрошень на весілля. В якості альтернативи натуральному продукту можна використовувати знімки або малюнки кави. Така ідея буде особливо доречною, якщо торжество планується в кавовій тематиці або в коричневих тонах.

Як бачите, запрошення листівки можуть бути зовсім і не листівками! А в якості матеріалу папір є далеко не єдиним варіантом. Не бійтеся бути креативними! Адже список запропонованих нами варіантів ще можна доповнювати і доповнювати!

Поділись


Новини партнерів