Експерт розповів про користь медової води для організму

Лікар Володимир Ені-Олорунда розповів, чим корисна медова вода і який ефект вона має на організм.

Однією з головних переваг медової води, як засобу профілактики та оздоровлення, є її доступність. І практично повна відсутність протипоказань.

«Корисні властивості медової води: нормалізує роботу органів травлення; ефективно виводить паразитів із організму; підвищує імунітет», – каже експерт. Регулярне вживання медової води сприяє профілактиці від хронічних захворювань верхніх дихальних шляхів. З її допомогою можна вилікувати кашель, нежить, бронхіт. Слиз із організму виводиться дуже ефективно.

Крім того, вода з медом позитивно впливає на роботу кишечника. Якщо ви страждаєте від запорів, медова вода прийде на допомогу. Вона в буквальному значенні слова розчиняє калові камені і допомагає вивести їх з організму. Шлаки та токсини виходять назовні.

У період загострення респіраторних захворювань медова вода допоможе зміцнити імунітет та дати відсіч бактеріям та вірусам. Таким чином, цей простий і доступний засіб позитивно впливає на весь організм, сприяючи його очищенню. Пити медову воду бажано залпом, вранці натщесерце. Достатньо однієї чайної ложки натурального меду на склянку води кімнатної температури (кип’ятити воду не треба!)

Приймати її можна не лише зовнішньо. Водно-медовим розчином можна протирати шкіру – ефект буде кращий, ніж від будь-якого крему.

Поділись


Новини партнерів