Названий найкращий сік для довголіття

Якщо ви хочете прожити якнайдовше, вам обов’язково потрібно пити регулярно апельсиновий сік. Він багатий на вітамін С та інші елементи, що впливають на довголіття.

Є багато способів прожити довше. Наприклад, для цього можна відмовитись від куріння, зайнятися спортом, збалансовано харчуватися. Також дієтологи стверджують, що допомогти прожити довге життя може апельсиновий сік. Такий напій містить багато вітаміну С та флавоноїдів. Перший зміцнює імунну систему, а другі позитивно впливають на серце.

Дієтолог Лорен Манакер зазначає, що апельсиновий сік корисний для серця завдяки флавоноїду гесперидину. Крім того, дослідження демонструють, що апельсиновий сік знижує тиск, рівень “поганого” холестерину, а також підвищує рівень “хорошого” холестерину.

Апельсиновий сік вважається добрим джерелом вітаміну С. Цей вітамін зміцнить імунітет і захистить від хвороб. Крім цього, такий напій зменшить кількість холестерину, знизить можливість ожиріння, зменшить запалення і знизить тиск.

Певні поживні речовини в апельсиновому соці допомагають людині почуватися більш розслабленою та краще переносити стрес. Хронічний стрес, як відомо, здатний викликати депресію, розвиток пухлин, накопичення бляшок в артеріях і виникнення хвороб серця.

Поділись


Новини партнерів