Лікар назвав три доступні продукти, які продовжують молодість організму

Вживання деяких продуктів сприяє збереженню довгого періоду молодості організму, кращому стану судин, хорошій регенерації клітин, каже лікар-дієтолог Михайло Гінзбург.

Гінзбург розповів про три доступні продукти, що продовжують організму його фізіологічну молодість. Дієтолог заявив, що одним із найкращих «продуктів молодості» у цій когорті є капуста.

“У всіх сортах капусти містяться флавоноїди та речовина сульфорафан, вони уповільнюють процеси старіння”, – зауважив Михайло Гінзбург.

Лікар пояснив, що під дією сульфорафану зменшується поширеність та інтенсивність запалення в організмі, це дає ефект захисту від хвороб, швидкого старіння.

Ще один доступний продукт, здатний продовжувати молодість організму, це яблука. Дієтолог пояснив, що їхні плоди містять багато кверцетину – речовини, що покращує процеси мікроциркуляції крові, обміну речовин. Завдяки цьому гармонізуються багато функцій тіла, позитивно перетворюється зовнішній вигляд.

Також, за словами дієтолога, продовженню молодості сприяє петрушка. У ній міститься фолієва кислота, що допомагає клітинам регенерувати, оновлюватися – вчений назвав цю здатність важливою для уповільнення старіння тіла.

Поділись


Новини партнерів