Названо популярний гарячий напій, який володіє протираковими властивостями

Існує багато способів збільшити наші шанси на більш довге та здорове життя, хоча, на жаль, є певні умови, яких не можна уникнути.

Дійсно, вік та генетика відіграють роль у факторах ризику багатьох проблем зі здоров’ям, таких як рак. На щастя, є деякі фактори, які можуть зменшити ваші шанси на розвиток деяких видів раку. Про це пише Еxpress.

Дійсно, Cancer Research UK повідомляє, що, на думку експертів, майже кожен 20-й випадок раку можна запобігти за допомогою здорового харчування. Частково це може бути пов’язано з тим, що збалансована дієта може допомогти підтримувати здорову вагу тіла. Є також певні продукти, які хвалять за здатність зменшувати рак, хоча благодійна організація попереджає, що «малоймовірно, що якийсь один продукт сам по собі матиме велике значення», і радить людям натомість перейти на здорову, збалансовану дієту.

Одним із продуктів, який можна вживати як частину здорового харчування, є гриби рейші, які можна вживати у вигляді чаю.

Healthline зазначає, що багато людей споживають цей гриб «через його потенційні протиракові властивості».

У ньому цитується одне дослідження понад 4000 молочної залози, що вижили після раку, яке показало, що близько 59 відсотків вживали гриб рейші. У ньому додається: «Крім того, кілька досліджень у пробірці показали, що він може призвести до загибелі ракових клітин».

Healthline також зазначає, що гриби рейші вивчалися на предмет їхньої ролі у профілактиці або боротьбі з колоректальним раком.

На сайті йдеться: «Деякі дослідження показали, що один рік лікування рейші зменшив кількість та розмір пухлин у товстій кишці. Більше того, докладний звіт про численні дослідження показав, що гриб може сприятливо впливати на хворих на рак.

«Ці переваги включали підвищення активності лейкоцитів в організмі, які допомагають боротися з раком, та покращення якості життя хворих на рак».

Тим не менш, дослідники підкреслюють, що гриби рейші слід застосовувати у поєднанні з традиційним лікуванням, а не замінювати його.

Поділись


Новини партнерів