Корейські вчені визначили кілька найкращих продуктів для боротьби з артритом

Фахівці з Південної Кореї провели масштабні дослідження та визначили продукти, що допомагають боротися з артритом. Вчені заявили, що найкращими продуктами для профілактики цього захворювання виявилися часник та цибуля.

Справа в тому, що деякі рослини сімейства цибулевих багаті на діалілдисульфід – протизапальну сполуку, що обмежує дію прозапальних цитокінів, яка якраз призводить до травмування хрящів і суглобів при артриті. Крім того, корейські дослідники рекомендують вживати багато часнику, щоб позбутися болю при артриті. Виявилося, що вживання часнику сприяє виділенню унікального з’єднання, що має потужну протизапальну дію.

«Тіакремонон виявляє свої протизапальні та антиартритні властивості із сульфгідрильною групою, що може бути корисним засобом для лікування запальних та артритних захворювань», – пояснили фахівці. Під час свого дослідження вони також визначили, що пацієнтам із артритом потрібно включити до раціону ще кілька продуктів. Зокрема, вони рекомендують вживати багато куркуми, бразильського горіха, шпинату, вишневого соку, оливкової олії, жирної риби та броколі.

Поділись


Новини партнерів