Лікар назвала три найшкідливіші продукти для мозку

Відомий дієтолог Серена Пун розповіла, що є продукти, які прискорюють старіння головного мозку. Фахівець зазначила, що з усього цього списку найбільшу небезпеку становлять три продукти.

За її словами, вони призводять до сильних запальних процесів в організмі. До найнебезпечніших продуктів вона віднесла рафіновані вуглеводи, перероблене м’ясо та доданий цукор. «Деякі з основних винуватців цього процесу, такі як доданий цукор (цукри та сиропи, додані в продукти під час обробки чи переробки), перероблене м’ясо та рафіновані вуглеводи, широко поширені у стандартному раціоні», – пояснила лікарка.

Крім того, вона зазначила, що найнебезпечнішим для мозку є цукор. Що більше продуктів із цукром вживає людина, то вищою стає загроза розвитку старечого недоумства. При цьому дієтолог нагадує, що багато виробників додають цукор практично у всі продукти, причому навіть у кислі та солоні. За її словами, рекордну кількість цукру можна виявити в різних заправках для салатів, які виробники називають корисними, а також у всіляких десертах та напоях.

Поділись


Новини партнерів