Дієтолог з США розповіла про унікальну властивість чорносливу

Регулярне вживання чорносливу позитивно впливає на самопочуття людей, які борються з потягом до солодкого. Дієтолог із США Лорен Манакер пояснила, що регулярне вживання чорносливу допомагає знизити почуття голоду та забезпечує організм меншою кількістю калорій, ніж будь-які інші солодощі.

На думку фахівця, люди, в раціоні яких завжди присутній чорнослив, вміють контролювати свій апетит набагато краще за тих, хто часто вживає родзинки, цукерки та інші солодощі. Як пояснює лікар, чорнослив, як і багато інших десертів, занадто солодкий, але саме цей продукт повністю задовольняє потребу людини в чомусь смачненькому. Більше того, чорнослив має величезну користь для здоров’я, оскільки містить клітковину, мінерали, вітаміни та антиоксиданти.

«У кожному плоді міститься 0,5 г останньої і 3,5 г природних цукрів», – заявила дієтолог і зазначила, що за допомогою сухофрукта можна назавжди позбутися тяги до солодких десертів. Нагадаємо, раніше медики розповіли, що вживання чорносливу позитивно позначається на роботі шлунку, допомагає нормалізувати тиск та зміцнити стінки судин.

Поділись


Новини партнерів