Онколог назвала 5 найкращих продуктів для профілактики раку

Лікар-онколог Ольга Перова розповіла, які продукти харчування потрібно включити до щоденного раціону, щоб знизити загрозу виникнення онкологічних захворювань. Фахівець нагадала, що саме раціон харчування може відіграти вирішальну роль для здоров’я людини.

За її словами, якщо раціон буде незбалансованим, імунна система рано чи пізно обов’язково дасть збій, що призведе до запуску безконтрольного процесу розподілу клітин, а це, своєю чергою, спровокує виникнення злоякісних пухлин. На думку лікаря, найкращими продуктами для профілактики раку є чорниця, зелений чай, шоколад, авокадо та виноград. Фахівець вказує на те, що унікальні протиракові властивості винограду та авокадо давно доведені вченими. Ці продукти є чемпіонами з вмісту антиоксидантів. Крім того, вони багаті й на інші компоненти, які можуть стати кращою профілактикою онкології.

Нагадаємо, що раніше фахівець у галузі онкології Арсен Расулов ​​розповів, що ризик розвитку раку збільшується у тому випадку, якщо людина часто вживає солону та гостру їжу. Такі продукти рекордно збільшують ризик розвитку раку кишківника.

Поділись


Новини партнерів