Дієтолог назвала ідеальні продукти для нормалізації рівня цукру в крові

Експерт із здорового харчування Сара Брюер розповіла про найкращий спосіб профілактики цукрового діабету другого типу. Фахівець пояснила, що тільки здоровий спосіб життя допоможе запобігти розвитку цієї небезпечної недуги.

За її словами, для профілактики діабету слід дотримуватися збалансованого раціону харчування. Лікарка розповіла, що існує овоч, регулярне вживання якого допомагає знизити рівень цукру в крові. Йдеться про брюссельську капусту. З її допомогою можна як регулювати рівень цукру, так і знижувати загрозу виникнення діабету. Справа в тому, що брюссельська капуста уповільнює ріст глюкози у крові. Лікар також додала, що цю капусту можна поєднувати з іншими продуктами, і після такої трапези зростання глюкози справді сповільниться.

Нагадаємо, раніше вчені провели масштабний експеримент, щоб визначити продукт, що сприяє зниженню артеріального тиску. Виявилося, що найбільший ефект на організм має журавлиновий сік. Крім того, вчені змогли визначити, що при щоденному вживанні склянки журавлинового соку також можна знизити рівень поганого холестерину.

Поділись


Новини партнерів