Медики назвали чотири способи позбутися болю в шлунку без ліків

Медики розповіли, що багато знеболюючих препаратів мають безліч побічних ефектів і, насправді, якщо з’являються неприємні відчуття в шлунку та животі, можна позбутися їх без допомоги ліків. Лікарі дали 4 рекомендації, як позбутися болю у шлунку.

Насамперед, вони радять почистити печінку, оскільки найчастіше неприємні симптоми виникають через переїдання, гостру їжу та спиртні напої. Лікарі радять пройти курс очищення печінки за допомогою лікарських трав.

Крім того, позбутися неприємних відчуттів допоможе простий масаж. Потрібно глибоко і повільно дихати, і при цьому натискати на верхню область живота і масажувати його за годинниковою стрілкою. Крім цього, після масажу можна використовувати теплу грілку.

Якщо виникає дискомфорт, можна одразу випити чашку чаю з ромашкою або імбиром. Ці лікарські рослини допомагають зняти біль та м’язові спазми.

Мало хто знає, що вживання натурального грецького йогурту також допомагає боротися з неприємними відчуттями у шлунку та животі. Справа в тому, що цей продукт містить рекордну кількість пребіотиків, які допомагають знизити здуття живота та усунути метеоризм.

Поділись


Новини партнерів