Дієтологи назвали найкращий продукт для підтримки здоров’я печінки

Автори порталу Food News опублікували матеріал, в якому розповіли про найкращі продукти для здоров’я печінки. Дієтологи зазначили, що підтримувати здоров’я цього органу можна за допомогою часнику.

За словами експертів, часник є чемпіоном із вмісту антиоксиданту глутатіону, який виводить токсини з печінки та підтримує роботу нирок. Крім того, дієтологи послалися на недавні дослідження вчених, згідно з якими овоч допомагає вивести з організму важкі метали та захищає органи від окислювального стресу, що призводить до розвитку багатьох хронічних недуг. Крім того, дієтологи вказали на високий вміст селену в часнику. Він відповідає за вироблення певних гормонів та за зміцнення імунітету.

Крім того, дієтологи дали кілька рекомендацій, як правильно вживати часник. Вони наголосили, що найкориснішим він є лише у свіжому вигляді. Якщо ви не хочете, щоб з’явився неприємний запах часнику, потрібно просто ковтати зубчик цілком. Якщо вас не турбує часниковий запах, цей овоч можна додавати в різні салати, перші і другі страви. Нагадаємо, раніше вчені також встановили, що вживання пари зубчиків часнику на день сприяє зниженню артеріального тиску.

Поділись


Новини партнерів