Медики назвали 6 найкращих продуктів для жіночого здоров’я у зимові місяці

Взимку необхідно зміцнювати імунну систему, і нестача вітамінів може призвести не лише до застудних захворювань. Медики розповіли, які продукти потрібно включити до раціону кожної жінки. Ці продукти відповідають не лише за імунітет, а й за красу волосся, шкіри та нігтів.

На перше місце медики поставили всі ягоди. У зимові місяці користь становлять навіть заморожені ягоди. З них можна готувати всілякі компоти, морси та десерти. Навіть за високої температури ягоди не втрачають вітаміни.

На другому місці знаходяться всі види горіхів. Вони є джерелом омега-3 та допомагають підтримувати імунну систему протягом усієї зими.

Трійку лідерів замикають усі види морської риби. Вона відповідає за красу шкіри, за ріст волосся та за імунітет.

Крім того, до цього рейтингу медики включили усі лісові гриби. Це дуже низькокалорійний, але ситний продукт. Лікарі радять вживати по невеликій порції грибів щодня. Вони стануть чудовим джерелом вітаміну D, якого взимку дуже не вистачає.

До списку корисних продуктів для жіночого здоров’я фахівці включили часник. Щодня потрібно з’їдати один зубчик часнику, не розжовуючи, щоб не було неприємного запаху.

До рейтингу потрапило також пісне червоне м’ясо. Організму без нього дуже важко у зимові холоди, тому медики рекомендують з’їдати 100 г відвареного червоного м’яса раз на два дні.

Поділись


Новини партнерів