Медики назвали 10 найкращих продуктів, щоб запобігти похміллю

Продукти та страви для новорічного столу потрібно вибирати таким чином, щоб вони добре поєднувалися з алкоголем. Фахівці назвали 10 продуктів харчування, які обов’язково мають бути на святковому столі. За їхніми словами, вони допоможуть зменшити похмільний синдром і навіть запобігти деяким симптомам.

На перше місце медики поставили спаржу, яка позитивно впливає на роботу печінки.

Також на новорічному столі має бути буряк, багатий антиоксидантами. Цей коренеплід захищає печінку від пошкоджень у разі, якщо їй доводиться зіткнутися з алкоголем.

Крім того, у новорічну ніч необхідно додавати до салатів авокадо. Цей фрукт дуже довго засвоюється та уповільнює всмоктування спирту.

Яйця також мають бути на новорічному столі. Вони дають почуття ситості та є однією з найкращих закусок.

В якості десерту можна вибрати банани, які захищають від електролітного дисбалансу. Перед тим як випити, обов’язково потрібно з’їсти хоча б половинку цього фрукта.

Медики радять закусувати грейпфрутом, який покращує роботу печінки та запобігає інтоксикації.

Також можна вибрати закуску з лосося, який захистить мозок від шкідливого впливу спиртного.

Можна закусувати і динею, яка зменшує побічні ефекти від алкоголю.

На новорічному столі мають бути страви із солодкої картоплі, яка захистить від стрибків рівня цукру в крові.

Рейтинг замикають усі ягоди, які є чемпіонами за кількістю антиоксидантів.

Поділись


Новини партнерів