Медик розповіла про унікальний продукт для профілактики хвороб серця

Нутриціолог Ганна Дробишова розповіла про продукт, який захистить від серцевих та онкологічних захворювань. Лікар зазначила, що йдеться про фрукт ківі.

За її словами, це унікальний продукт, який сприяє спалюванню жиру, що блокує артерію. «Для людей із порушеннями ліпідного обміну ківі необхідний. Цей фрукт багатий на вітамін С, фолієву кислоту і вітамін В6, тому його потрібно їсти для профілактики авітамінозу», – розповіла медик. Крім того, вона рекомендує вживати цей екзотичний фрукт для профілактики передчасної сивини і для вироблення колагену. Якщо вживати ківі постійно, можна зберегти красу та молодість.

Крім цього, нутріціологи радять включити ківі в раціон усім вагітним жінкам. Цей фрукт є джерелом калію, який необхідний здоров’ю майбутньої матері та її дитини. Крім того, за допомогою ківі можна покращити засвоєння заліза, а також позбутися хронічних запорів, що не важливо при вагітності. Проте Дробишева попередила, що ківі, як і в багатьох інших продуктів, є протипоказання. Лікар не радить вживати фрукт людям, схильним до діареї, а також пацієнтам з алергією на цитруси та хворобами шлунку.

Поділись


Новини партнерів