Медики розповіли, як упоратися з головним болем

Фахівці розповіли, що головний біль може бути дуже небезпечним, і при високому навантаженні на судини організм відчуває сильний стрес. У деяких випадках сильний біль викликає навіть інсульт.

Як заявили лікарі, бити на сполох потрібно в тому випадку, якщо головний біль виникає більше 3 днів поспіль. Як тільки з’являється біль, необхідно випити склянку води та перекусити, якщо ви відчуваєте голод. Важливо перебувати у повній тиші та у прохолодному приміщенні. Можна прилягти на півгодини і просто полежати із заплющеними очима. Іноді біль зникає під час прогулянки на свіжому повітрі. Якщо це не відбувається, обов’язково прийміть знеболюючий препарат. Потрібно вибирати комбінований лікарський засіб, який надаватиме спазмолітичну, протизапальну та аналгетичну дію.

Якщо ви не знаєте причини виникнення болю, такий препарат ідеально підійде. За словами фахівців, причин виникнення головного болю буває безліч. Однією з головних є нестача сну. Також головний біль може спричинити різкі коливання температури, важку фізичну чи моральну працю. За статистикою з головним болем стикаються всі люди віком від 18 до 65 років хоча б один раз на рік.

Поділись


Новини партнерів