Комаровський назвав каші, які не приносять жодної користі для здоров’я

Відомий педіатр Євген Комаровський перерахував популярні каші, які не становлять жодної користі для здоров’я. На своїй сторінці в YouTube фахівець розповів, що всі ті каші, які продаються в магазинах у дуже гарних пакетиках, точно не будуть корисні, адже йдеться про крупи з порожніми вуглеводами.

Зокрема, педіатр розповів, що відносить до таких каш зокрема і вівсянку. Йдеться про вівсяну кашу швидкого приготування, яку потрібно просто заварити окропом. За словами лікаря, це найшкідливіший продукт, який тыльки можна собі уявити, і насправді, щоб отримати максимум корисних вітамінів та елементів з вівсянки, потрібно купувати звичайну крупу в пластівцях, яка вариться не менше ніж 15 хвилин.

До списку найнепотрібніших каш Комаровський також включив манку. Він нагадав, що десятиліттями мами годували дітей манною кашею, але це лише тому, що був дефіцит продуктів і, насправді, в цій каші немає жодних корисних речовин, а лише швидкі вуглеводи. Трійку лідерів у списку марних каш від доктора Комаровського замикає звичайнісінький білий рис. Він зазначив, що це абсолютно непотрібний продукт, і незалежно від того, як його приготувати, рис не принесе жодної користі.

Поділись


Новини партнерів