Дієтологи пояснили, чому людям похилого віку необхідно включити в раціон хурму

Хурма є абсолютно унікальним фруктом і приносить величезну користь для людей зрілого віку. Дієтологи пояснили, чому старші люди повинні щодня вживати невелику кількість хурми.

Зокрема, вони розповіли, що фрукт є джерелом багатьох елементів та вітамінів, які допомагають боротися із віковими змінами. За допомогою хурми можна підтримувати стан пігменту, що означає красу волосся на довгі роки. Вживання хурми запобігає ранній появі сивини, а також сприяє збереженню еластичності судин та м’язів. Крім цього, екзотичний фрукт є чемпіоном із вмісту вітаміну Е, який вважають одним із найпотужніших антиоксидантів. Цей вітамін здатний швидко вивести токсини та шлаки з організму, також запобігти окисному процесу.

За рахунок високого вмісту вітаміну B за допомогою хурми можна зміцнити нервову систему та покращити обмінні процеси в організмі. Вітамін А, що міститься у фрукті, знижує ризик розвитку онкологічних захворювань та уповільнює процеси старіння. У той же час дієтологи нагадали, що хурма містить багато цукру і вважається досить калорійним продуктом, тому її вживання необхідно обмежити пацієнтам із цукровим діабетом.

Поділись


Новини партнерів