Дієтологи перерахували найнебезпечніші види м’яса

Американські дієтологи розповіли, що м’ясо має бути присутнім у раціоні але, при цьому, до вибору такого продукту потрібно поставитися з обережністю. Фахівці розповіли, що м’ясо є джерелом холестерину, проте невелика кількість навіть піде на користь здоров’ю.

За словами дієтологів, ідеальним вважається раціон харчування, коли в ньому є небагато продуктів з холестерином, проте коли в раціоні стає занадто багато насичених жирів, це рекордно провокує ризик розвитку захворювань серця та судин. З усіх видів м’яса найнебезпечнішими вважаються яловичий фарш, печеня з яловичини, свиняча відбивна та свинячий стейк. Саме ці м’ясні страви є рекордсменами за вмістом насичених жирів та шкідливого холестерину.

Однак ще більшу небезпеку для здоров’я становлять готові м’ясні вироби, на кшталт сосисок, котлет, ковбаси та іншого. У цій продукції практично немає поживних речовин, натомість є багато хімічних добавок та солі. Дієтологи пояснили, що всі ці продукти будуть особливо небезпечними у поєднанні зі смаженою картоплею та іншою продукцією, яку готують у фритюрі. Також м’ясо в жодному разі не можна вживати разом із хлібом і тим більше заїдати всілякими десертами.

Поділись


Новини партнерів