Медики назвали найкращий напій для втамування спраги

Китайські дієтологи заявили, що спрагу найкраще втамовувати знежиреним молоком. Фахівці пояснили, що звичайною питною водою теж можна втамувати спрагу, більше того, в ній містяться необхідні елементи, проте із проблемою спраги найкраще справляється знежирене молоко.

За словами медиків, такий напій не містить жиру але при цьому є постачальником корисного білка. Нещодавно вчені навіть провели експеримент та встановили, що молочний білок перешкоджає втраті рідини в організмі. Крім того, цей напій є чемпіоном із вмісту натрію, і цей фактор також попереджає швидке виведення рідини з організму. Китайські медики радять пити знежирене молоко не лише при відчутті спраги, а й при легкому почутті голоду, і напій можна використовувати навіть в якості перекушування.

Крім того, фахівці надали ще кілька рекомендацій. Вони наголосили, що для вгамування спраги підходить виключно знежирений напій, який потрібно пити дуже маленькими ковтками. Під час експерименту було встановлено, що за такого споживання молока в організмі покращуються процеси всмоктування рідини.

Поділись


Новини партнерів