Популярні продукти, які погіршують розумові здібності

Експерти назвали 7 продуктів, які шкодять нашому мозку

Лікар Дженніфер Робінсон підтвердила, що люди, які їдять багато смажених, оброблених харчових продуктів, таких як картопля фрі, мають тенденцію гірше проходити тести, які вимірюють навички мислення.

Ймовірна причина цього в тому, що смажені продукти мають запальну дію, що означає, що вони викликають запалення в організмі. Запалення може зашкодити кровоносним судинам, які постачають мозок кров’ю.

Суспільство Альцгеймера заявило: “Вважається, що деякі аспекти здоров’я та способу життя людини впливають на його шанси на розвиток легкого когнітивного порушення з віком”.

До великих факторів ризику відносять високий рівень холестерину в середньому віці та ожиріння.

Heart UK рекомендує замінювати продукти з високим вмістом насичених жирів продуктами з високим вмістом ненасичених жирів, щоб покращити рівень холестерину.

Повножирні молочні продукти (наприклад, молоко, йогурт, вершки та сир) містять велику кількість насичених жирів. Також шоколад, торти, пудинги, іриски, печиво.

Уникаючи такої їжі, ви можете покращити рівень холестерину і, ймовірно, скинути вагу, якщо поєднаєте зміни в харчуванні з вправами.

Поділись


Новини партнерів