Молочні продукти, які запобігають інфаркту

Одним з основних факторів, що сприяють розвитку серцевого нападу, є високий рівень холестерину.

Щоб підвищити рівень загального холестерину, який повинен становити 4 ммоль / л або нижче, вам потрібно пам’ятати про споживання насичених жирів. Експерти фонду NHS Trust при університетських лікарні Ковентрі поділилися дієтичними порадами.

Коли справа доходить до вибору, які сири вам краще їсти, розумно скоротити споживання твердих сирів. Команда також не рекомендувала повножирного м’якого сиру, включаючи брі, камамбер і вершковий сир.

Замість цього краще замінити ці сири надлегким м’яким сиром, напівжирним Адамом, второгом і рікоттою.

Інші здорові жири включають види молока, які ви купуєте в супермаркеті. Замість того, щоб купувати незбиране молоко, згущене, краще купувати знежирене. Це включає одновідсоткове або напівзнежирене молоко і несолодке соєве молоко.

У надії знизити ризик серцевого нападу слід розглянути ще один молочний продукт – йогурт.

Жирний йогурт не повинен бути в списку покупок. Вибирайте знежирені йогурти з низьким вмістом цукру, дієтичний йогурт або грецький.

Коли справа доходить до солодкого, краще залишити на полицях супермаркетів певні товари, наприклад: печиво, торти, шоколад, чипси, морозиво.

Поділись


Новини партнерів