Бен Аффлек і Дженніфер Лопес дали перше спільне інтерв’ю

Ось уже півроку співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек не приховують свої стосунки. А з’явившись разом на публіці на Венеціанському кінофестивалі, закохані лише підігріли інтерес до своєї парb. Але Бен і Джен пішли далі і днями дали спільне інтерв’ю для видання ADWEEK.

Бесіда була присвячена кар’єрі співачки, і Джей Ло говорила про особистий бренд. Знаменитість назвала себе рідкісною артисткою, тому що може одночасно “співати, танцювати і робити шоу”.

Вона також підкреслила, що бачить своєю особливою місією надихати людей інших рас і національностей власним прикладом. Дженніфер хотіла стати тією, хто з обкладинок плакатів і журналів буде нагадувати кольоровим жінкам про їхні можливості і зламає стереотипи минулого.

Аффлек, в свою чергу, захоплювався коханою:

“Я в захваті від того, як Дженніфер впливає на світ. Найбільше, що я можу зробити як художник, – це знімати фільми, які зачіпають людей. Дженніфер надихнула безліч осіб відчути, що у них є своє місце за столом в цій країні. такого ефекту мало хто домагався в історії, і я ніколи не зможу зробити те ж саме, але я це підтримую, поважаю і захоплююся цим”.

Читайте також: Христина Горняк та Володимир Остапчук повідомили радісну новину

Поділись


Новини партнерів