Хвороба Альцгеймера: симптом, який вказує на деменцію за кілька років до її початку

Деменція – серйозне захворювання, вивченням якого займаються найкращі уми науки. На даний момент конкретного лікування цієї недуги не існує, проте вченим вдалося виявити початкові симптоми захворювання. Серед них особливо виділяється одна ознака.

Доктор Емер Максвіні, розповів, що рання стадія хвороби Альцгеймера у людей старше 60 років може проявлятися у вигляді незрозумілого неспокою.

Відчуття занепокоєння без видимих ​​на те причин в сукупності з ранньої втратою короткочасної пам’яті має обов’язково звернути на себе увагу. Саме таке поєднання пов’язане з ранньою стадією деменції, зауважив фахівець, передає Daily Express.

Максвіні заявив, що такий стан не можна порівняти з «природною тривогою». Нерідко це занепокоєння з’являється набагато раніше появи початкових симптомів деменції.

Ті, у кого була діагностована хвороба Альцгеймера під час опитування нерідко підтверджували присутність незрозумілого неспокою і втрату короткочасної пам’яті в період від 18 місяців і навіть за 2 роки до початку хвороби, зазначив фахівець.

Хвороба Альцгеймера насамперед відбивається на короткочасній пам’яті, довгострокова починає давати збої вже в процесі прогресування недуги.

Поділись


Новини партнерів